Sales

Verkoop zorgeloos energiecontracten aan consumenten of ondernemers via onze salesportal.
Boem! is jouw connectie naar meerdere energieleveranciers. Wij zijn in een paar jaar tijd gegroeid tot de meest kwalitatieve onafhankelijke tussenpersoon in de energiesector. Wij bieden jou hierin een white label energieplatform waarin jij vanuit jouw eigen merknaam en look en feel energie kan aanbieden aan jouw klanten. Wij verzorgen hierin het portaal waarin je gemakkelijk een vergelijking en berekening maakt voor klanten, orders kan maken en sales statussen eenvoudig kunt bijhouden. Wij verzorgen dus het gehele energie verkoopproces inclusief kwaliteitscontrole zodat jij je volledig kan focussen op het beter maken van je mensen en het genereren van kwalitatieve sales.

Wil je ook leads? Ook daar kunnen we je bij helpen!
Oh ja, vanaf 2020 kan je via Boem! ook Sim Only en Alles in 1 pakketten verkopen.

Callcenter

Heb je een callcenter met minimaal 5 mensen en wil je graag energie verkopen aan consumenten of ondernemers? Staat kwalitatieve verkoop daarnaast bij jou boven alles? Dan komen we graag met je in contact.

Vrijblijvend contact opnemen

Deur aan deur

Heb je een deur aan deur organisatie met minimaal 5 mensen en wil je graag energie verkopen aan consumenten of ondernemers? Staat kwalitatieve verkoop daarnaast bij jou boven alles? Dan komen we graag met je in contact.

Vrijblijvend contact opnemen

Retailer / Online Retailer

Verkoop je vanuit een winkel of online huishoudelijke apparaten, witgoed of elektronica? Dan is onze portal of online oplossing ook voor jou een perfect oplossing voor een uitbreiding van je dienstverlening en omzetverhoging.

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom werken met Boem!

Bij Boem! krijg je een portaal volledig in jouw look en feel.

Wij bieden je:

  • Goede proposities
  • Eenvoudig orders invoeren
  • Koppelingen met CER/CAR
  • Iedere vestiging en medewerker een eigen account
  • Realtime inzicht in alle sales en statussen
  • Eerlijke vergoedingen
  • Betrouwbare betalingen
Vrijblijvend contact opnemen