over-ons-boem-marketing

Boem! Marketing is opgericht door 2 jonge, ondernemende mannen die vinden dat leadgeneratie anders moet kunnen. Ons bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat de traditionele marketing en leadgeneratie, waarin een gelijke boodschap in alle marketingkanalen naar een niet gesegmenteerde groep mensen, niet meer werkt. In de tijd waarin we leven, vinden wij het eeuwig zonde dat er nog marketingcampagnes zijn waarbij de ROI niet is terug te rekenen of waarbij de mogelijkheid niet wordt benut om in kaart te brengen welke consumenten potentieel geïnteresseerd zijn om klant van uw organisatie te worden.

Om het succes van uw campagnes te garanderen wordt ieder concept getoetst aan het AIDA-model en de 6 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Deze theorieën vormen het gedachtegoed van onze succesvolle campagnes. Met die triggers activeren we daarnaast ook uw doelgroep. Ons vertrekpunt is dan ook altijd: uw klant, uw doelgroep en het onderscheidend vermogen van uw organisatie. Aan de hand van deze kernwaarden bepalen we:

  • de unieke boodschap die we op social media of online zullen inzetten om uw (potentiële) doelgroep aantrek te trekken
  • de kanalen waarop we die boodschap gaan inzetten.
  • de look en feel van de landingspagina.
  • de commerciële opvolging.

Funnel

Dit alles doen we op basis van resultaten, want daarop worden wij het liefst afgerekend. No-cure-no-pay en perfomance based. U betaalt alleen voor het daadwerkelijke resultaat; kwalitatieve leads of directe sales.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Dat kan! We komen graag bij u langs en u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor onder het genot van een kop koffie of een biertje. Interesse? Neem contact op!

6-persuasion-principles