Sales

Boem! Marketing werkt performance based. Naast leadgeneratie kunt u bij ons dus ook terecht voor daadwerkelijk salesresultaat. Zo kunt u inzetten voor de opvolging (onze) leadgeneratie campagnes of andere commerciële activiteiten.

We denken ook graag met u mee, welke commerciële opvolging het beste resultaat voor u kan opleveren.

E-mail

Wilt u uw doelgroep regelmatig of periodiek kunnen informeren over de mogelijkheden die uw product, dienst of doel heeft, dan is emailmarketing daarvoor zeer geschikt.

Maar ook voor het opvolgen van een leadcampagne kunt u een gerichte commerciële email inzetten om de leads te activeren om klant bij u te worden.

Om het succes van de opvolging te garanderen wordt ieder concept getoetst aan het AIDA-model en de 6 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Deze theorieën vormen het gedachtegoed van onze succesvolle campagnes.

Vrijblijvend contact opnemen

Telesales

Met ons multiskilled contactcenter kunnen we als flexibel verlengstuk van uw organisatie verschillende telefonische campagnes voor u uitvoeren.

Uiteraard kunnen we hiermee perfect onze eigen (of andere) leadgeneratie campagnes commercieel opvolgen.

Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor after sales calls, service calls of voor het doen van kwalitatief klantonderzoek.

Vrijblijvend contact opnemen

WhatsApp

Over de commerciële opvolging via WhatsApp is veel te doen. Momenteel test Boem! Marketing in verschillende campagnes de manieren waarop WhatsApp legaal en commercieel kan worden ingezet. Meer weten? Neem dan contact op.

Vrijblijvend contact opnemen